Kinek mi a kedvenc könyve?( TINIK)
Lisa Heathfield-Papírpillangók
Pár óra alatt olvastam ki ezt a könyvet, a szívszaggató történet miatt egyszerűen nem lehet letenni.
Röviden.:
Egy fekete lányról szól akit a mostohaanyja kínozza, nem csak fizikailag hanem lelkileg is. Ez a történet főszála. Mellette persze az iskolai megfélelmlítés is szerepet játszik a bőrszíne miatt, és a szerelem is.
Rengeteget sírtam ezen a könyvön, de abszolút gyönyörű egyébként.
Olvasd el mindenképp, ha még nem tetted volna! 😊
Autoboyography Christina Laurentől :)
1 nap alatt olvastam ki.
Egy lgbtq+ kapcsolatról szól, Tanner és Sebastian szerelméről.
Több van :))
Az egyik most fog megjelenni magyarul (angolul már olvastam):
Mo Xiang Tong Xiu - A Démoni kultiváció nagymestere
Kínai regény. Röviden a története az, hogy adott egy tehetséges kultivátor (a kultivátorok kb. olyanok, mint a mágusok), Wei Wuxian, aki a sötét útra tér, emiatt az egész világ meggyűlöli, kitagadják és megölik. Tizenhárom évvel később a lelkét megidézik egy testbe, ezáltal újjászületik, és régi barátjával, Lan Wangjival (aki később nem csak a barátja lesz :D) nyomozni kezdenek egy ügyben, és fény derül egy hatalmas összeesküvésre, ami a múltban Wei Wuxian halálához vezetett. Baromi jó könyv, háborúkkal, tragédiákkal, kiválóan megírt karakterekkel és fordulatos sztorival, holnap jelenik meg a magyar kiadása. Egyszerűen megunhatatlan *-*
A másik ugyan ettől az írótól: Heaven Official's Blessings (ennek nagyon kacifántos a sztorija, szóval csak leírom a fülszövegét):
"Nyolcszáz évvel ezelőtt Xie Lian a Xian Le királyság koronahercege volt. A polgárok szerették őt, és a világ kedvencének tekintették. Fiatal korban felemelkedett a mennyekbe; habár, köszönhetően néhány szerencsétlen körülménynek, hamar száműzték a halandó világba. Évekkel később ismét felemelkedett - csak hogy ismét kidobják pár perccel a felemelkedése után.
Most, nyolcszáz évvel később, Xie Lian harmadszorra is felemelkedett a Mennyekbe, mint a három világ nevetségének tárgya. Első feladatán, mint egy harmadszorra felemelkedett isten, találkozik egy rejtélyes démonnal, aki irányítja a szellemeket és terrorizálja a mennyeket, s habár Xie Lian még nem tudja, ez a démonkirály nagyon, nagyon hosszú ideje fordít rá figyelmet."
Könyvön ennyit sírni és nevetni egyszerre nem lehet, mint ezen. Bár magyarul nem jelent meg (elméletben fog, jövőre), kiváló sztorija van. Tipikusan az, amikor az író egyszerre elindít 5-10 történetszálat, és a végére derül ki, hogy minden összefügg mindennel. Néhány csavarnál legszívesebben elhordanád az írót mindennek, és utána jól a falba vernéd a fejed, annyira nem számítasz rá :D Élmény volt olvasni.
Molnár Tóni - Tépődések
Ez egy olyan filozofálós könyv, de szerelmes is, és egy délután alatt olvastam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!