Mi a véleményetek McGalagony profeszorról?
Hát nékem ő a kedvencem!
Nagyon intelligens az biztos, plusz az egyik legnehezebb tárgyat oktatja.
Ugye jó ember is meg minden.
Ha kell, akkor rendet tud rakni a teremben, mindenki tiszteli is (már a legtöbben), de azért kedves, aranyos, és tud közvetlen is lenni.
Nagyon bírom a stílusát. Kedvenc részein között van, mikor a főnix rendjében leülteti Harryt, hogy megmondja, Umbridge előtt csak viselkedjen rendesen, ha nem akar pórul járni, és közben megkínálja keksszel. Na meg mikor szintén ebben a könyvben Umbridge-dzsel veszekszik és azt mondja, ha minden délután is együtt kell gyakorolniuk is, aurort csinál Harryből. Na meg a többi vitájuk is legendás XD.
Szerintem amúgy jobb ő igazgatónak, mint Dumbledor (igaz nem sokat látjuk a szerepben, de a jelleméből gondolom).
Szóval nagyon csípom.
Egyszer egy tesztben az is jött ki, hogy én ő lennék a szereplők közül XD, kár hogy gritfendéles (no offense gritfendélesek, de én akkor is inkább hollóhátas vagyok (igen tudom hogy őt percig gondolkodott a süveg (és mégis elrontotta XD)))
Na meg csatlakozva az elobbihezz, én is szúrnám.
18/F
Ez a gritfendél eskü nem tudom honnan jött, meg a többi hibáért is bocsesz :/
Na jó éjszakát! ;D
Nekem ő a kedvencem. Egy másik kérdésnél beszéltem róla, de a válaszadók igyekeztek bemocskolni.
Már az első fejezetnél szimpatikus volt, főleg amikor majdnem lehülyézte Dumbledore-t, amiért Harryt Dursleyékhoz akarta vinni, látszott rajta, hogy amúgy - bár sosem mondaná el - tökre szereti a gyereket. Imád tanítani, a Pottermore szerint kb 21 volt amikor elkezdte, kíváncsi vagyok, hogy akkor milyen volt. Amúgy az első két részben fiatalabbnak képzeltem el, csak a harmadikban mondja rá a festmény hogy matróna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!