A Hazug csajok Társaságának (Pretty Little Liarsnak) van könyvben is?
Van, és általában a könyves adaptációknál a filmes verzió főcímében ezt fel szokták tüntetni (nem néztem, így ezt nem tudom megerősíteni).
Inkább az a kérdés, hogy a sorozat mennyiben tér el a könyvtől, ugyanis az első könyv 2006-os, de a sorozat csak 2010-ben kezdődött. Szóval csak az a kérdés, hogy a sorozat többet, vagy kevesebbet mutat-e. Ehhez olvasd el a könyvek tartalmát, amit #1 által linkelt wikipédián meg is tehetsz.
De előre szólók, hogy magyarul csak az első 3 könyv van, mivel csak nemrég kezdték el őket lefordítani.
Ha magyarul akarod olvasni, akkor várnod kell. Most hirtelen semmi infót nem találtam, de lehet találsz valahol róla valamit.
Egyébként elég sok különbség van a sorozat és a könyv között. Mondhatnám azt is, hogy a könyvből csak a történet alapjai lettek átemelve.
Itt egy link a legnagyobb különbségekről. Én már láttam az egész sorozatot (sőt, most másodjára nézem, unalmas a nyár), de neked lehet lesz benne egy kis szpojler, ha csak a 4. évadnál jársz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!