Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen ezekhez hasonló könyvek...

Milyen ezekhez hasonló könyveket ismertek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hétben, elkezdtem rendszeresebben olvasgatni és ki is olvastam egy könyvet, a The Handmaid’s Tale-t (nem tudom magyarul a címét, talán A szolgálólány meséje). Korábban már olvastam a Twist Oliver-t és nagyon tetszett az is. Számomra valami hasonlóság van a kettőben, talán a hangvétele, mert ugye a történet nem igazán hasonlít. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e nekem ajánlani hasonló könyvet? Ha lehet ne magyar legyen, vagy elérhető legyen angol nyelven is, mert általában angolul olvasok.

Válaszaitokat előre is köszönöm! :)

#könyv #könyvajánló #Twist Oliver #The Handmaid’s Tale
2020. aug. 9. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Dickens: Great Expectations

Mark Twain: Huckleberry Finn, Tom Sawyer

Jennie Melamed: Gather the Daughters

Louise O'Neill: Only Ever Yours

Naomi Alderman: The Power

Margaret Atwood: The Testaments; Alias Grace

2020. aug. 12. 08:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenképp utána fogok nézni ezeknek a könyveknek, mert nem ismerem őket, egyedül a Tom Sawyer-t olvastam
2020. aug. 12. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!