Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit tegyek ezek után?

Mit tegyek ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

10 évvel ezelőtt a nagynénémnél ismerkedtem meg egy ott lakó lánnyal (a házukban bérelt szobát).

Elmondhatatlanul szerelmesek lettünk. Este aztán elmentünk a templomba ünnepi misére, ott még gyönyörűbb volt, méginkább megfogott. Kérleltem, hogy vonuljunk félre, de azt mondta, nem lehet. Pedig látszott rajta, mennyire szeretné ő is. Este a ház előtt sétálgattam, és benéztem az ablakán. Mosolyogva nézett vissza. Ezután bementem hozzá, felvettem, és a szobámig vittem, ott pedig aztán megtörtént a testi szerelem.

Másnap el kellett mennem onnan, mert katonai szolgálatra indultunk. Hazafelé jövetkor lett volna lehetőségem találkozni vele, én azonban mohón elszalasztottam a lehetőséget. Ezután nem is hallottunk egymás felől, nem is nagyon emlékeztem erre. Az ezt követő években aztán sok férfi kihasználta ezt a leányt, így hát mérgében, vagy ki tudja miért, prostituáltnak állt.

Most nemrég pedig belekeveredett valami bűnténybe, s ártatlanul elítélték. Bementem hozzá a börtönbe, ott találkoztunk újra. Megígértem neki, hogy kihozom onnan.

Mit tehetnék most?

2020. aug. 7. 11:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Folytasd a sztorit aztán keress egy kiadót. 😉
2020. aug. 7. 11:38
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
Ne találj ki ilyen ordas nagy kamukat például.
2020. aug. 7. 11:39
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Csatlakozom az 1-eshez:D
2020. aug. 7. 11:42
 4/16 A kérdező kommentje:
Az a szemét Tolsztoj már megelőzőtt..
2020. aug. 7. 11:48
 5/16 A kérdező kommentje:
És miért tették át a könyvek kategóriába???!!!
2020. aug. 7. 11:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
4:DD
2020. aug. 7. 11:51
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
Talán azért tették át mert fiktív story? :D
2020. aug. 7. 11:58
 8/16 A kérdező kommentje:
Tolsztoj valós történet alapján írta, tehát nem az.
2020. aug. 7. 12:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mohón elszalasztott lehetőség. Mármint bohón?
2020. aug. 7. 12:06
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Te most leírtad egy könyv storyját és előadod mint sajátot, vagy mi?
2020. aug. 7. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!