Szerintetek jó a Miután sorozat?
Figyelt kérdés
Mert szerintem baromi mencsi. Tizenhat vagyok, de immmádom! Nektek mi a véleményetek róla?#lány #Luv Hardin
2020. júl. 30. 17:09
1/2 anonim válasza:
Ez szubjektív, kinek mi, de nekem tetszik. A könyv elég nyersen fogalmaz meg mindent, de a film első része szerintem sokkal kifinomultabb (a második részről már nem biztos, hogy ez lesz a véleményem:D ). A könyv és a film kiegészítik egymást, szóval így nekem nagyon tetszik főleg, hogy imádom a drámát és a Miutánban van benne bőven.
2/2 anonim válasza:
En kiolvastam az osszesz konyvet miutan megneztem a Miutan c. filmet.Angolul olvastam el, azota nagyon szepen tudok karomkodni.
Ugy orultem, hogy van konyv valtozat is. Foleg, hogy kb csak 1 eve jutott el a film is es a konyvek is hozzam.
Total beleszerettem Hardinba. A szineszt is elegge eltalaltak. En szemely szerint a one direction-os sracot nem tudom Hardinkent elkepzelni, pedig tudom, hogy rola mintazta az irono a karaktert. A masodik resz mar nagyon regen kesz van, csak a virus miatt varni kell. Szerintem viszont kiadhatnak megvetelre es otthoni megnezesre. Na mindegy. Biztos sokban el fog terni a konyvektol, mint ahogy az elso resz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!