Harry Potter shipek?
Figyelt kérdés
Nektek melyik harry potter ship a kedvencetek? Tudnátok mondani hozzá fanfic címeket? Előre is köszönöm a válaszokat.2020. júl. 30. 16:50
11/18 anonim 

válasza:

Igen, az is gusztustalan. De ha egyszer senki sem válaszolta azt, akkor hogy jön ide?
14/18 anonim 

válasza:

#11 én spec pont azt írtam, de ebből is látszik, hogy fogalmad sincs a témáról.
16/18 anonim 

válasza:

Valahogy nem sír a szívem, hogy nem ismerem egy pedofil ship minden elnevezését.
17/18 anonim 

válasza:

Én a legfurcsább párosokat kedvelem a legjobban, viszont csak angolul olvasok, úgyhogy nem linkelek semmit, mert valószínűleg a párosok amúgy sem tetszenének. :D
Lucius/Harry, Severus/Harry, Fenrir/Harry, Salazar/Harry, Voldemort(Tom)/Harry, Charlie/Harry, Harry/Scorpius, Rabastan/Harry
Severus/Draco, Charlie/Draco, Ron/Draco, Severus/Ron, Draco/James Sirius, Draco/Albus Severus, Severus/Charlie
Lucius/Hermione, Severus/Hermione, Voldemort(Tom)/Hermione, Lucius/Ginny, Severus/Ginny, V(T)/Ginny
és valójában bármelyik ship, amelyik jól van megírva, kivéve a canonokat, azok borzalmasan rosszak.
18/18 anonim 

válasza:

Wolfstar🐺🌟
All the Young Dudes, az első 12 része megvan magyarul is, Ao3-on rákeresel, kiadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!