Rachel Caine Üvegház c. könyvének folytatása mikorra várható? És Libba Bray-től a Lázadó angyalok folytatása, a harmadik rész?
Figyelt kérdés
Esetleg kalózban? Egy linket vagy ilyesmit megköszönnék, ahonnan ha megvan, le lehet tölteni...2010. aug. 3. 14:10
1/5 anonim válasza:
Csak félig-meddig tartozik ide de úgy hallottam a Libba Bray sorozatból film készül. :)
Egyébként én is nagyon várom a harmadik rész megjelenését.
Libri.hu vagy bookline.hu-t tudom ajánlani. Lehet hogy meg is jelentettek már valami várható megjelenési időt.
Kalózban nem érdemes megjelenés előtt mert nagyon tré a fordítás. Türelem rózsát terem.
Remélem segítettem valamilyen szinten.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát persze, köszi :D
2010. aug. 18. 14:41
3/5 anonim válasza:
Én is nagyon várom már Rachel Caine:az üvágház folytatását!De nem tudom mikor jelenik meg a következő része!!:(
4/5 anonim válasza:
Már megjelent Rachel Caine Az üvegház c. könyvének folytatása, Élőhalottak bálja címen.
J szórakozást hozzá!:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2011. máj. 5. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!