Milyen oldalról tudok utánvéttel olyan könyvet rendelni, ami angolul van?
Értem én, hogy ne féljek a kártyás fizetéstől, én nem félnék tőle biztos oldalakon, de nincs saját kártyám, anyámnak meg még az utánvételes készpénzes fizetéssel is gyakran fenntartásai vannak. Őt a büdös életben nem fogom meggyőzni arról, hogy fizessen már ki nekem valamit kártyával, majd megadom neki, mert ő fel az ilyen befizetésektől, meg unblock a rendeléstől. Csak az utánvétbe még bele tud törődni 😅
Egyébként buta kérdés, de a Bookline esetén, hol tudom megnézni, hogy belföldi-e a rendelés?
Bookline-on mindenképpen belföldről rendelsz. Külföldről más webáruházakból tudsz rendelni, pl. ebay.
A megrendelés leadása előtt egyébként mindenképpen látni fogod, hogy lehet-e utánvéttel fizetni. Ha nem választható ilyen opció, akkor nem kattintasz a megrendelésre és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!