Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » J.K. Rowling miért rombolja...

J.K. Rowling miért rombolja le a hírnevét?

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 06:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Ki a fenét érdekel
2020. júl. 3. 08:53
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Ráadásul már törvény is van, ami szerint bűnöző, mert a születési nemet védi.

De amúgy ez is csak reklám neki.

Azokat a rajongókat, akik az általa kitalált világit szeretik, nem pedig őt, magát, továbbra is mindegy lesz. Annyi bevételi elesést, amennyit a transzfób kijelentése miatti kevesebb vásárló eredményez, ellensúlyozza a reklám.

Max, a jövőben visszafogottabban fogják megkeresni meg szerződéseket írni vele.

2020. júl. 3. 08:59
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Te vagy az, aki állandóan itt köpköd Rowlingra? Igazán túltehetnéd magad rajta, már kezd szánalmas lenni. Akinek tetszenek a regényei, az úgyis olvasni fogja; akinek nem, az nem.
2020. júl. 3. 09:17
 4/15 A kérdező kommentje:
nem én vagyok az
2020. júl. 3. 09:21
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

A férfiak férfiak, a nők meg nők. A kettő nem egyforma, csak az őrültek hiszik, hogy egyikből a másikba ugrálhatsz.

Az a nevetséges, hogy 2020-ban az egyértelmű fizikai és biológiai tények helyett mentálisan beteg emberek téveszéi szerint kell viselkednie és beszélnie a normális, működőképes embereknek.

Én sem szeretnék a női öltözőben összetalálkozni valami felhormonozott, szilikon mellű férfivel, mert ő állítása szerint nőnek érzi magát. Nem. Nem érdekel, hogy nyafogni meg fenyegetőzni fog ha nem kapja meg, amit akar.

2020. júl. 3. 10:49
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem rombolja. Hogy egyes szélsőségeseknek nem tetszenek egyes gondolatai, attól még nem lesz kevésbé híres.
2020. júl. 3. 13:10
 7/15 anonim ***** válasza:
41%
Miért lett lepontozva a #5? Fáj az igazság?
2020. júl. 3. 13:34
 8/15 A kérdező kommentje:
5: Egyetértek! Undorítóak az olyan emberek. (Már ha legalább embereknek lehet őket nevezni)
2020. júl. 3. 14:50
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

Valószínű azért lettem lepontozva, mert felbukkant pár kiscsaj, akik Tumblr-ön meg Twitteren látták, hogy igazából tök jó, ha telenyomod magad hormonokkal és rommá plasztikáztatod magad, mert akkor vagy modern és toleráns.

Remélem támogatják azt is, hogy az anorexiások zsírleszívásra menjenek. Annak van kb. ugyan annyi értelme.

2020. júl. 3. 16:53
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem Rowling összelapátolt annyit a HP-könyvekből, meg a hozzá tartozó merchekből, hogy élete végéig ne legyenek anyagi gondjai. Meg az utódainak se. Szerintem ezzel a kijelentésével maximum pár száz rajongót vesztett, de azok nem is igazi rajongók voltak. Akik eddig szerették őt és a könyveit, azok ezek után is szeretni fogják. Én egyetértek vele, maximálisan. Van ugyan egy drag queen ismerősöm, de ő legalább csak évente 1-2 alkalommal öltözik női ruhába. Amúgy, ha nem tudnám róla, meg nem mondanám, hogy esetenként női rucit és magassarkút húz. Egy teljesen normális, kedves, szerény fiú, aki nem hiszi magát nőnek. És nem is viselkedik úgy. Az ilyen embereket tudom tolerálni, mert nem kérkedik vele, meg nem követel jogokat magának. Neki ez egy hobbi, nem több.
2020. júl. 3. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!