Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen olcsó online könyvesbol...

Milyen olcsó online könyvesboltok vannak?

Figyelt kérdés

Könyvmolyképzőről szoktam rendelni de 3-ból 2 könyv nem elérhető amit szeretnék.

Tudtok hasonló webshopot?

2020. jún. 30. 18:28
 1/4 anonim válasza:

Ne boltot keress hanem könyvet! Beírod a keresőbe, és ahol a legolcsóbb ott megveszed.

Nem is értem miért korlátozza magát valaki egy adott üzlet kínálatára.

Ráadásul annyi ingyen letölthető könyv van, hogy pld. én, aki rengeteget olvasok, évek óta nem adtam pénzt könyvért. Egy jó minőségű e-köny olvasó ( nem laptop, nem tablet, nem telefon)tökéletes olvasási élményt tud adni.

2020. jún. 30. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Vatera
2020. jún. 30. 19:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Azért mert 1 helyről 3-at is szeretnék rendelni és hiába ugyan az a sorozat több helyen is hiányos a készlet.

Illetve nem szeretem az e-könyveket. Nem ugyan az az élmény szerintem. Szeretem a könyv tapintását, illatát illetve ha már megkaptam a sorozat első 6 részét akkornúgy teljes a kép ha a többit is megveszem.

Ráadásul szét megy a fejem az e-könyvek olvasásától sajnos.

2020. jún. 30. 19:27
 4/4 belapus ***** válasza:

Hiába szeretnél 3 könyvet rendelni egy helyről, ha ez így egyik áruházban sem elérhető.Igaz, több helyről való rendelés több postaköltséget jelent.Érdemes jó néhány bolt oldalán szétnézni az akciók között, mert jelentős engedményekkel találkozhatsz.

Az általad áhított könyvek ismerete nélkül csak általánosságokat tudunk írni.

2020. jún. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!