Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Megírjam ezt a történetet?

Megírjam ezt a történetet?

Figyelt kérdés

Sok történetet szoktam írni, de most eszembe jutott, hogy egy olyat írnék ami nem megszokott, például két lányról szóló romantikus történetet. Nem nagyon írnék bele Olyanokat mert ha esetleg könyv lenne belőle vagy ilyesmi, akkor ne legyen túl Olyan, remélem értitek. Szóval, szerintetek mi lehetne benne? Mert már elkezdtem és eddig elég jól megy.

20/L

2010. aug. 1. 15:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

lezbi sztori??

húúú

hát elég meredek

és sztem baromság

2010. aug. 1. 15:15
 2/19 A kérdező kommentje:
Jó de nem sok ilyen van és eddig elég jó. Más valaki aki rendes választ tud adni:$?
2010. aug. 1. 16:29
 3/19 anonim ***** válasza:

Ezzel a fogalmazási készséggel, ahogyan itt írtál, hát nem tudom mi értelme lenne komolyabb sztoriba belevágni.."nem nagyon írnék bele Olyanokat", " ne legyen túl olyan"..A dolgokat nem körülírni kell, hanem pontosan leírni, ne ködösíts, nevezd nevén a dolgokat.

Egyébként meg miért ne írhatnád meg, vesztenivalód nincs.

2010. aug. 1. 16:56
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
az olyan kb = azzal hogy undorító
2010. aug. 1. 17:16
 5/19 A kérdező kommentje:

A mesében sok minden részletesen le van írva ahogy egy történetet kell írni. És az olyan alatt azt értettem, hogy most nem fognak lefeküdni meg ilyesmi, nem ez lenne a lényeg, hanem hogy megszeretik egymást.

Neked az, de másoknak segítség lenne, hogy hogy mondják el a barátaiknak ezt, meg otthon.

2010. aug. 1. 18:16
 6/19 anonim ***** válasza:
Én elolvasnám.És nem vagyok leszbi.De a sok vámpír szar ratyik után mi jöhet még?
2010. aug. 1. 19:22
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát igen sok a vámpír bár én is írtam olyat, de most ezen dolgozom.
2010. aug. 1. 19:35
 8/19 Aliziana ***** válasza:
Szia Én is szoktam meséket írni pl most is dogozok egyen és sztem nyugodtan írd meg. + érdekesnek hangzik elolvasnám és mégsem vok lezbi csak érdekel és sztem sokan vannak és lesznek így.:D
2010. aug. 1. 20:56
 9/19 A kérdező kommentje:

Igen én sem csak senki se ír ilyet gondoltam én írok:D

Megkérdezhetem te hány éves vagy?^^

2010. aug. 1. 21:24
 10/19 Aliziana ***** válasza:
16 miért kérded?
2010. aug. 2. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!