Megírjam ezt a történetet?
Sok történetet szoktam írni, de most eszembe jutott, hogy egy olyat írnék ami nem megszokott, például két lányról szóló romantikus történetet. Nem nagyon írnék bele Olyanokat mert ha esetleg könyv lenne belőle vagy ilyesmi, akkor ne legyen túl Olyan, remélem értitek. Szóval, szerintetek mi lehetne benne? Mert már elkezdtem és eddig elég jól megy.
20/L
lezbi sztori??
húúú
hát elég meredek
és sztem baromság
Ezzel a fogalmazási készséggel, ahogyan itt írtál, hát nem tudom mi értelme lenne komolyabb sztoriba belevágni.."nem nagyon írnék bele Olyanokat", " ne legyen túl olyan"..A dolgokat nem körülírni kell, hanem pontosan leírni, ne ködösíts, nevezd nevén a dolgokat.
Egyébként meg miért ne írhatnád meg, vesztenivalód nincs.
A mesében sok minden részletesen le van írva ahogy egy történetet kell írni. És az olyan alatt azt értettem, hogy most nem fognak lefeküdni meg ilyesmi, nem ez lenne a lényeg, hanem hogy megszeretik egymást.
Neked az, de másoknak segítség lenne, hogy hogy mondják el a barátaiknak ezt, meg otthon.
Igen én sem csak senki se ír ilyet gondoltam én írok:D
Megkérdezhetem te hány éves vagy?^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!