Mennyire nehéz a nyelvezete az alábbi könyvnek? Érthető egy átlag 17 évesnek?
Figyelt kérdés
Emily Brontë - Üvöltő szelek2020. jún. 23. 11:35
1/4 anonim válasza:
Ha átlag müveltsége van, akkor nem nehéz, ha csak a chetelös oldalakat ismeri, akkor nem fog érteni semmit.
A gyerekeim minden gond nélkül el tudták olvasni, nekik a történet nem tetszett igazán.
2/4 A kérdező kommentje:
Áh értem. Szóval akkor boldogulni fogok vele 😅 igazából már egy ideje el akartam olvasni, mivel egy barátnőm ajánlotta, akinek hasonló ízlése van, mint nekem, szóval gondoltam biztos érdekes lesz. Viszont, ahogy tegnap megláttam az emelt magyar órák, tizenegyedikes kötelező olvasmányainak listáján kicsit megijedtem, mivel életem során nem túl sok kötelező olvasmány tetszett. De ha érdekes lesz számomra, akkor végülis örülök, hogy végre egy kötelező olvasmány, amitől nem futok ki a világból.🤔
2020. jún. 23. 12:15
4/4 anonim válasza:
Nem a nyelvezete nehéez, hanem a történet nem az a tipikus "limonádé", elég mélyre ható történet, de nagyon érdekes.
Szerintem mindenképpen megéri elolvasni, ha szereted a komolyabb könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!