Bookline-tól szeretnék könyvet rendelni Hogy tudok fizetni?
megbízható az oldal??15 éves lány vagyok ,pl h amegrendelek eg ykönyvet akkor péntekre legkésőbb ideér??
és a futárnak kell fizetnem??vagy átvehetem esetleg könyvesboltebn is?
Mért nem olvasod el az oldalon???
Biztos le van irva!
Én évek óta a bookline-ról rendelek könyveket, megbízhatóak, korrektek. 3 mód van a vásárlásra: 1. tudsz bankkártyával fizetni neten keresztül, 2. utánvét, tehát akkor fizetsz készpénzzel, amikor a futár kiviszi a könyvet. 3. Személyesen is át lehet venni az oldalon feltüntetett könyvesboltokban, akkor a boltban fizetsz.
Viszont az oldalon mindez le van írva részletesen, olvasd el! A körübelüli szállítási idő is szerepel az oldalon, ez könyvenként eltérő lehet, de e-mailben mindig szoktak értesítőt küldeni.
Én már rendeltem Bookline-tól:)
Azt csináltam,hogy lehet választani,hogy könyvesboltba szeretnéd-e tenni,és ha igen,melyikbe.Célszerű a hozzád legközelebbi boltba.Ha a boltban ott a könyv,akkor küldenek e-mailt,és elmész érte.
Ha pedig házhozszállítást kérsz,akkor oda van írva,hogy hány nap alatt szállítják,és akkor kell fizetned,mikor hozzák.Valószínűleg házhozszállításnál azért,mert odaviszik hozzád,külön kell valamennyit fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!