A Trónok Harca - Királyok csatája képregényhez mikor érkezik a 6.szám?
Szerintem erre senki nem tudja a választ!
A Szukits kiadó előszeretettel tologatja el a megjelenéseket (koronavírus-helyzettől függetlenül).
Én anno egy barátommal a Királyok csatája keményfedeles változatra fizettem elő még 2018. októberében (kedvezményes előrendelési ár volt), s még 1 évvel később, 2019. októberében sem jelent meg.
Ott le is mondtuk az előrendelésünket, mert már annyira nem érdekelt az egész minket.
A Vaják/Witcher Omnibus is most májusra lett ígérve...de csak küldözgeti a rendszer, hogy "Elnézést kérünk, módosult a megjelenés ideje", először júniusra, majd most júliusra...
De még jó pár ilyen példát fel lehetne hozni...jó esetben csak pár hetet, hónapot késik a megjelenés...ha megjelenik.
Úgyhogy ez egy bohózat, ami a Szukitsnál megy.
Ezt az üzenetet kaptam tőlük:
"Szia! Elképzelhető, hogy lesz, igen, de egyelőre ezzel kapcsolatban sajnos nem tudunk biztosat mondani."
Szóval várok, hátha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!