Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyvet vegyem meg?

Melyik könyvet vegyem meg?

Figyelt kérdés

Mind listán van, de nem tudom melyiket kezdjem először.

Üvegtrón sori Sarah J Maastól

Percy Jackson

Leigh Bardugotól a Grisaverzum

Az árulás csókja

Kegyetlen Herceg

2020. jún. 13. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Másabb jellegűek. Én a Percy Jacksont olvastam és ajánlom is.
2020. jún. 13. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Percy Jackson (és a Don Quijote is megérné ha még nem olvastad 😉)
2020. jún. 14. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az Üvegtrón sorozatot, a Grisaverzumot és a Kegyetlen herceget is olvastam és mindet tudom ajánlani. Az Üvegtrón hatalmas kedvenc, lehet hogy kicsit lassan indul, de aztán teljesen beszippant a történet. Imádnivaló karakterek, érdekes történet. Én már két éve olvastam és azóta nem tudok szabadulni a bűvköréből. A Grisaverzum is jó, de Leigh Bardugotól nekem a Hat varjú duológia tetszett jobban (annak eddig csak az első része van magyarul) szintén abban a világban játszódik, csak a Grisaverzum története után (szóval előbb mindenképp a Grisaverzumot érdemes olvasni). A Kegyetlen herceg is nagyon jó, egyetlen buktatója, hogy magyarul még nem elérhető az egész sorozat.

Ha a három közül egyet kéne választanom, az mindenképp az Üvegtrón lenne. Ha úgy döntesz, hogy ezt olvasod, akkor azt ajánlom, hogy az előzménykötettel kezdd (én is úgy tettem), mert szerintem tökéletesen bevezet a sorozat világába, megismerteti a főszereplő múltját, ezáltal jobban meg fogod érteni a karakterét a következő kötetekben.

Kicsit hosszú válasz lett, de remélem hasznos. :D

2020. jún. 14. 18:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönööm a válaszokaaat 😍😍
2020. jún. 14. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Üvegtrón! :)
2020. jún. 23. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken kívűl ajánlom még:

- J. K. Rowling: Harry Potter-sorozat

- J. R. R. Tolkien: Szilmarilok, A hobbit, A Gyűrűk Ura-trilógia

- Andrzej Sapkowski: Vaják-sorozat

- George R. R. Martin: A tűz és jég dala-sorozat

2020. jún. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!