Olvasás tiniként???
Én is olvastam tizenévesen. Nem jártam bulizni, vagy csak nagyon ritkán. Nem az volt az én világom. Inkább bekuckóztam egy jó könyvvel az ágyacskámba, vagy tévét néztem és zenét hallgattam. Jól le is lettem nézve az osztályban, de egy idő után egyszerűen nem érdekelt.
Szerintem tök normális, hogy nem mész együtt a nyájjal.
Miért ne lenne normális?!
Szerintem tök jó!
Bár most a karantén idején sokan "fanyalodtak" az ekönyvekre😉
Én tizenévesen is imádtam olvasni,a suliba az út ~1,5-2 óra volt annó.Amikor tehettem,olvastam.Ha nem volt muszály,nem tankönyvet.Bár ~2000-res évek,hát a könyvtár kinálata silány volt,nem mintha ma nem lenne más.
Én ekönyv párti vagyok.
Szabadidőm jelentős hányadát ma is olvasással töltöm
Ne aggódj kedves kérdező, ebben semmi rossz nincs, sőt. Kifejezetten figyelemre méltó. Az hogy nem vagy olyan, mint a többiek, az nem jelenti azt, hogy te nem vagy normális. Az olvasás nagyon jó dolog, csináld nyugodtan és ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak erről :)
(Amúgy én is tinédzser vagyok, és imádok olvasni, bulizni se szoktam soha menni - hidd el, semmi rossz nincs ebben, amíg azt csinálod, amit szeretsz:))
Fel nem tudom fogni, mi az értelme az ilyen kérdéseknek. Önigazolást vársz, vagy azt akarod, hogy a többiek megsimogassák a buksidat? Én pl. nem írok ki olyan kérdéseket, hogy "szeretek kirándulni, akkor ez most normális, vagy mi legyen?"
Az ostobaság, hogy "ritka" és "régebb többet olvastak". Minden statisztika azt mutatja, hogy manapság többet olvasnak a fiatalok, mint régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!