Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasás tiniként???

Olvasás tiniként???

Figyelt kérdés
Az normális, hogy tiniként a hobbimmá vált az olvasás? Mások tiniként bulizni járnak, a barátokkal hülyülnek, a telefont bújják, stb, én meg itthon olvasgatok szabadidőmben. Bár ez régebben normálisnak számított, de most már nagyok techfüggők lettünk és keveset olvasunk.Mi a véleményetek erről?

#tini #olvasás #Techfüggő
2020. jún. 11. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ritka, de attól még normális. Mindenkinek van hobbija, mindenkinek más. Neked az olvasás.
2020. jún. 11. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Én is olvastam tizenévesen. Nem jártam bulizni, vagy csak nagyon ritkán. Nem az volt az én világom. Inkább bekuckóztam egy jó könyvvel az ágyacskámba, vagy tévét néztem és zenét hallgattam. Jól le is lettem nézve az osztályban, de egy idő után egyszerűen nem érdekelt.

Szerintem tök normális, hogy nem mész együtt a nyájjal.

2020. jún. 11. 17:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. jún. 11. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne lenne normális?!

Szerintem tök jó!

Bár most a karantén idején sokan "fanyalodtak" az ekönyvekre😉

Én tizenévesen is imádtam olvasni,a suliba az út ~1,5-2 óra volt annó.Amikor tehettem,olvastam.Ha nem volt muszály,nem tankönyvet.Bár ~2000-res évek,hát a könyvtár kinálata silány volt,nem mintha ma nem lenne más.

Én ekönyv párti vagyok.

Szabadidőm jelentős hányadát ma is olvasással töltöm

2020. jún. 11. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Ne aggódj kedves kérdező, ebben semmi rossz nincs, sőt. Kifejezetten figyelemre méltó. Az hogy nem vagy olyan, mint a többiek, az nem jelenti azt, hogy te nem vagy normális. Az olvasás nagyon jó dolog, csináld nyugodtan és ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak erről :)

(Amúgy én is tinédzser vagyok, és imádok olvasni, bulizni se szoktam soha menni - hidd el, semmi rossz nincs ebben, amíg azt csinálod, amit szeretsz:))

2020. jún. 11. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon sok ember introvertált, csak őket nem látod mindenhol, mert otthon olvasnak.
2020. jún. 11. 22:26
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem ritka és teljesen normális. Rengetegen vagyunk. Vegyük mondjuk a wattpad közösséget (amit én nem nagyon szeretek de jó példa) rengeteg tini ott van ír és olvas. Nálunk az iskolakönyvtár egyben a városi könyvtár akámikor bemész találkozol 5-6 tinivel.
2020. jún. 12. 03:17
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Fel nem tudom fogni, mi az értelme az ilyen kérdéseknek. Önigazolást vársz, vagy azt akarod, hogy a többiek megsimogassák a buksidat? Én pl. nem írok ki olyan kérdéseket, hogy "szeretek kirándulni, akkor ez most normális, vagy mi legyen?"

Az ostobaság, hogy "ritka" és "régebb többet olvastak". Minden statisztika azt mutatja, hogy manapság többet olvasnak a fiatalok, mint régebben.

2020. jún. 12. 08:14
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
6-os: Attól, mert valaki szeret olvasni, még nem visszahúzódó. Én is imádok olvasni, mégis nyitott személyiség vagyok és nem gubózom be otthon.
2020. jún. 12. 08:26
 10/12 anonim ***** válasza:
12%
#9: nem visszahúzódót mondtam, hanem introvertáltat, és általában azért van korreláció az olvasni szeretők és introvertáltak között, attól függetlenül, hogy minden alól van kivétel.
2020. jún. 12. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!