Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasnak a mai 8-13 évesek...

Olvasnak a mai 8-13 évesek régi pöttyös és csíkos könyveket? Hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Nem a Vörös Pöttyösre gondolok.

2020. jún. 9. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Én fiatalabb ként fogalmam sincs miről beszélsz. Könyvtárban nem látni olyanokat szüleiem tanáraim nem beszélnek róluk nem lehet követelni elvárni hogy tudjam. És az sem igaz hogy nem olvasunk. Remek példa a wattpad bár ott csak szutyok van. Én 9-10 évesen kezdtem és most 4 év után legalább 60+ könyvet elolvastam és mintegy 50000 oldalt olvastam. És nem képregényekről szó sincs.
2020. jún. 12. 03:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Lazigha, miért követelném elvarnám, hogy tudd? Miért kell ezt ebben a hangnemben? Amúgy még vannak pöttyös könyvek, a Móra Kiadó adja ki, gyermekkönyvtárban megtalálod. A Wattpadot nem számítom, mert azok nem könyvek, hanem rajongók meg kezdők írásai. Én pont, hogy nem állítottam, hogy nem olvastok, hanem hiszem, hogy igen. De az emberek ilyenkor könyvekre gondolnak. Viszont ne nézd le a képregény műfajt!
2020. jún. 12. 04:30
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
A válaszom nem teljesen neked szolt. De mint mondtam egyszer se keresztezte egy az utamamat
2020. jún. 12. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámtól sok régi pöttyös és csíkos könyvet is örököltem kb 10-20db és mindent elolvastam már, de inkább 14 évesen.
2020. jún. 19. 22:53
 15/15 anonim válasza:
100%
Igen. Én mostanában többet is olvastam, de az unokatestvéreimtől kaptam a könyveket, akik 10 évvel idősebbek.
2023. aug. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!