Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Az van hogy mostanában semmi kedvem olvasni, pedig nem is olyan régen még imádtam. Egy igazi könyvmoly voltam, szinte egész nap csak olvastam. Lehet az életkoromnak van hozzá valami köze? 18/L
2020. jún. 8. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanez van :( Borzasztó sokat olvastam,de kb. már 3 hónapja semmit. Pont az AZ-t olvastam,aztán pár napig letettem és utána már semmi kedvem se volt hozzá többet. Nemhinném,hogy a korod ennek az oka.

Régen is volt még egy ilyen hullámom,hogy hónapokig nem olvastam,de aztán nekiálltam annak a könyvnek megint,amit félbehagytam és utána megint rákaptam nagyon az olvasásra. Szerintem akkor is kicsit vedd rá magad,hogy olvass bele egy könyvbe megint,aztán hátha megint megjön a kedved :)

2020. jún. 8. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!