Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok nekem a kritériumoknak megfelelően?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy NE legyen benne: részletes szexleírások, alvilágban játszódó jelenetek (pl. a Vadak emiatt kilőve), a romantikus regények tipikus szex protokollja (ó én már elvesztettem a szüzességem, te miért nem stb.) (én ezért hagytam abba a Kísérleti randevút a második oldalon), alapérzelemnek a gyűlölet és a hazugság, befejezetlen vég, meghalt főhős! Legyen magyarul a könyv!

Lehet benne: Isten, krimi, szerelem, más kultúrájú lények. A történelem bármely korszakán játszódhat.

2020. jún. 6. 13:57
 1/6 anonim válasza:
100%
Pásztor Árpád-Princesz (tényleg így írják) komoly könyv, viszont fogalmam nincs, honnan szerezhetnéf be. 1919-ből származik...
2020. jún. 6. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Wolfgang Hohlbein - Áradat szerintem elég jó.

Illetve ha szereted a fantasyt akkor Scott Lynch - Az úri csirkefogó sorozat tök jó lehet. Az első két rész nekem nagyon tetszett, a harmadik rész eddig nekem tetszik, a többi részt meg még várat magára egy kicsit a megjelenést illetően.

2020. jún. 6. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Jim Butcher: Dresden-akták (Átokvihar, Teliholdkór, Kísértő vész, stb.)
2020. jún. 6. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Sötét elmék trilógia, Ragyogás trilógia (Amy Kathleen Ryantól), Valerian és az ezer bolygó városa, Hajnal, Nem vagyok sorozatgyilkos
2020. jún. 7. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Bábel,szent johanna gimi, bexi sorozat

Ezek mind Leiner Laura könyvei

Ja és ha még a twilight belefér akkor azt is ajánlom minden részét

2020. jún. 8. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. jún. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!