Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki írta a Csillagleső című...

Ki írta a Csillagleső című könyvet?

Figyelt kérdés

Nem találom Google-ben és szeretném valakinek megvenni.

Régen olvastam, de már nincs meg.

A főhős azt hiszem Angie volt és az öccse vagy Bernie vagy Bertie.

Arról szól, hogy az Anyuka összepakolja a gyerekeit és a nagymamánál hagyja őket. A gyerkeknek meg kell szokniuk az új környezetet, a Nagymama is megszokja, hogy gyerekek vannak a háznál, a főhps a családanya szerepet tölti be és nagyon türelmes az öccsével, aki sajnos hisztis, de, idővel megismerjük és megszeretjük őt.

2020. jún. 4. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg Kiss Balázs Kunó?

Soha nem olvastam a könyvet. Nem is hallottam még róla, de ezt írta a Google. Látom, hogy Te is beírtad a keresőbe és nem találtad, szóval lehet nem ő az akit keresel.

Remélem segítettem!

2020. jún. 4. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ő az író, de köszönöm a tippet. A könyvet amúgy 2005-ben olvastam, sárga könyv és egy lány van a borítóján. Nem spirituális könyv, azt hiszem azért csillagleső, mert a szomszédjának van teeskópja és abban lesi a csilalgokat, de a sztori ezen része homályos. Vannak benne részletek például, amikre emlékszem, mint, hogy az öccse mindig szopta az ujját és a lány, amikor kiborul, akkor ő is szopja az ujját, de aztán összeszedi magát, meg, hogy egyszer beleül a nagymamája ölébe és olyan érzésre, mintha száraz ágakra ült volna vagy fayit visz haza s a nagymama megjegyzi, hogy még sosem evett olyan fagyit, amit rágni kell.
2020. jún. 4. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Katherine Paterson - Csillagnéző
2020. jún. 4. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2020. jún. 4. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!