Percy Jacksont megéri elolvasni?
Van aki élvezi, van aki nem. Ugyanúgy, mint pl. van aki 25 évesen is Harry Pottert olvas, van aki pedig 15 évesen is unja.
Olvass el pár fejezetet az első könyvből, meglátod, hogy tetszik-e.
Mindenkinek megvan a maga stílusa, hogy mit szeret olvasni, de a Percy Jackson általában bejön az embereknek. Ha láttad a a filmet, és az nem tetszett, nem jelent semmit, a könyv teljesen más.
(Ha engem kérdezel, abszolút megéri elolvasni, de én elfogult vagyok, mert személyes kedvenc.)
A kedvencem! Hihetetlenül pörgős, eseménydús, izgalmas, és mindig tanulhatsz belőle valami újat. Ha befejezted, az Olimposz hősei egy nagyszerű folytatása lesz! Engem órákra le tudott kötni, de ez mindenkinél más. De szerintem nagyon megéri elolvasni, még nagyobbaknak is.
Egy Percy Jackson - rajongó
Eddig szinte csak lányregényeket olvastam felnőtt fejjel.. De most megkaptam az első részét a páromtól születésnapomram
És azt kell mondjam, imádom 😍😍.
Két nap és egy fél délután alatt kiolvastam.
Imádom 😍😍.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!