Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok? Van még...

Mit gondoltok? Van még valaki így ezzel?

Figyelt kérdés

Régebben olvastam a Szjg-t, és akkor szerettem,meg élveztem amikor olvastam,viszont azóta úgy érzem,hogy az a legbénább ll könyv, pedig ez nem igaz,viszont azóta is az van bennem,hogy hogyan szerettem én azt a könyvet..

Senkit nem akarok megsérteni,mert amikor olvastam,akkor nagyon szerettem, annyit nevettem,de így visszaemlékezve nagyon nem tetszik :(

2020. jún. 2. 09:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, én is pont így érzem
Nem, én még pontosan úgy szeretem
Nem tudom, miről van szó
28 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki azt, hogy újra elolvasod. Lehet, hogy csak elfelejtetted, hogy milyen is igazából. Egészen más halványan visszaemlékezni, mint amikor úgy mondasz róla véleményt, hogy épphogycsak végeztél az olvasással.
2020. jún. 2. 09:47
 2/4 Randomcsajxxx válasza:
93%
Az embernek változik az ízlése,lehet,most már "kifinomultabb" az ízlésed,ez nem gond.Például gyerekkoromban nagyon szerettem az Eperkét (mese),most meg már semmilyen mesét nem vagyok hajlandó megnézni.Szóval csatlakoznék az előttem szólóhoz,és olvasd újra,Aztán lehet hogy te is az ajtót fogod nézni,hátha betoppan Cortez.Egyébként ajánlom a piros pöttyös könyveket (könyvmolyképző kiadó).De ne aggódj,olvasd újra,és ha most sem tetszik, akkor keresd az ízlés világod :).
2020. jún. 2. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem olvastam, de ismerek olyat, aki igen. Ő is úgy volt vele, hogy "Mit szerettem ezen annyira?" :D

Amúgy én úgy vagyok, hogy amit szeretek, aztmindig szeretem. Pl a Mia és én című rajzfilmnek kifejezetten vártam a 3. évadát, pedig voltam akkor már vagy 16 éves, és 11 évesen láttam először. Ha meg most jönne új évada, tuti megnézném azt is, pedig már 19 vagyok. :D

2020. jún. 2. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, én már akkor is bénának tartottam, amikor olvastam. Nem is folytattam az első rész után.
2020. jún. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!