Romantikus fantasy/ sci-fi/ akció könyvet keresnék?
Kérlek segítsetek!:D
Annyi könyvet olvastam már, hogy nem találok olvasatlan könyveket ebben a kategóriában..
Olyan könyvet keresek ami:
-romantikus/erotikus tartalmú
-akciódús
-fantasy/kitalált lények lehetnek benne (nem muszáj)
-inkább +18as (szóval nem egy tiniknek szóló könyvet keresek)
Hasonló könyvek:
Angelfall, Az árulás szíve, Egy világ két faj állandó küzdelme, Fekete tőr testvériség, és még tényleg rengeteg könyv:D
Köszönöm előre is!!!<333
Hello.
Amiket tudok ajánlani az a Vaják: Az utolsó kívánság (ez az első része) de azt hiszem hogy van ezen kívűl még 7 könyv. Én most olvastam el és nekem nagyon tetszett az a sötét komor világa. Rengeteg szörny van benne és ehhez hasonló élőlények.
Másik pedig: Stalker Piknik az árokparton
Ez inkább sci-fi jelegűbb. Ha többet akarsz tudni róla akkor nézd meg ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=PlmEy4kTjeM (nekem ez a videó hozta meg a kedvem hogy elolvassam)
Nekem unalmas volt de nem volt egy rossz könyv.
fantasyt na azt írhatok
Peter V. Brett: Démon ciklus
Anthony Ryan: Hollóárnyák-trilógia
John Flanagan.: A vadonjáró tanítványa
Robin Hobb: Látnok-Ciklus
Robin Hobb: Előhajó-ciklus
Robin Hobb: Borostyánférfi-ciklus
Darren Shan - Darren Shan regényes története (egyik legjobb)
Darren Shan Démonlviág
Szellemállatok (bye több ember)
Az Idő Kereke Robert Jorden
David Farland Rúnalovagok
Kíváncsi vagyok mennyit olvastál ezek közül
Köszönöm szépen a könyvajánlásokat!❤️
Elkezdtem olvasni a borítókat és volt ami megtetszett, bár inkább amit ti küldtetek az fantasy szerintem és annyira nincs benne romi szál.
Egyet elkezdtem olvasni már a felsoroltak közül, bár a csak fantasy nehezebben köt le.
Esetleg olyan könyveket, amiben van romantikus szál még tudtok ajánlani?:)
Szerintem is tégy próbát vele.
Az első része 300 valamennyi oldal csak.
Hátha neked is tetszeni fog :D
A sorozat az első két részből van (Az utolsó kivánság, Végzet kardja)
Én a sorozat után vettem meg a könyveket de már bánom hogy nem fordítva csináltam, ugyanis a könyv jobban átadja és a sorozatban sok bullshit van amit nemtudok hova teni.
És a főszereplőnek (Geraltnak) van szerelmi szála ami illik is hozzá.(most a könyvről van szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!