Szerintetek jó Christopher Paolini a villa a boszorkány és a sárkány című könyve?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz!
Egy ilyen jó sorozatot elrontani egy ilyen borzalmas könyvel.A villa része egész elfogadható volt, a boszorkány része rohadt rossz volt és a sárkány részben már végre arra számítottam végre egy kicsit írnak az új Sárkánylovas rendről de e helyett egy sz@r urgal legenda. És a végen ki kell egy sárkánytojást de még azt sem irja hogy kinek vagy hogy vad sárkány lett.Szóval szerintem borzalmas volt és remélem Az író még ir könyvet de az ne ilyen borzalmas legyen
2020. máj. 31. 12:41
A kérdező szavazást indított:
Nekem nagyon tetszett! 5/5
Egész jó volt de lehetett volna kicsit más 4/5
Olyan közepes volt 3/5
Valamennyi jó volt benne de amugy borzalmas volt 2/5
Egész egy nagy sz@r 1/5
Nem olvastam el
8 szavazat
1/3 A kérdező kommentje:
Előre is köszi a válaszokat(szavazatokat)
2020. máj. 31. 12:46
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a szavazatot bár leginkább a többi válaszra várom a szavazatokat de azért még egyszer köszi.Továbra is várom a véleményeket én amugy "2/5" válaszra szavazok.
2020. máj. 31. 17:24
3/3 anonim válasza:
Az én véleményem is kb az, mint a tiéd.
Amikor végeztem a sorozattal, olyan szomorú voltam, hogy vége van.:( De amikor láttam, hogy jött ki egy új könyv, rögtön lecsaptam rá. Hát, nagyon másra számítottam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!