Jó krimi könyvsorozatok?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon ráfüggtem a krimikre, és kezdek kifogyni. Inkább a könyvsorozatokat szeretem. Tudtok valamit ajánlani ami nektek nagyon bejött?2020. máj. 31. 10:01
1/4 anonim válasza:
Arnaldur Indridason könyveit nagyon szeretem, ha a skandináv krimik bejönnek, tetszeni fog. Én angolul olvasom őket, de magyarul is van pár lefordítva. Ha nem szereted a skandináv krimit, akkor viszont hagyd.
Illetve, ha olvasol angolul, akkor szerintem nagyon jók Charlie Gallagher könyvei, ezekből sajnos tudtommal egy sincs meg magyarul, de lehet, hogy tévedek. De igazi izgalmas, nyomozós krimik, egy percre sem untam a könyveit.
2/4 anonim válasza:
Jo Nesbø könyvei
Patricia Cornwell könyvei
3/4 anonim válasza:
Nekem Cara Hunter könyvei nagyon tetszettek nagyon. Pörgős tempó, óriási csavarok, nem lehet lerakni. Azt hiszem a sorozatnak már jó pár része megjelent.
4/4 anonim válasza:
Jussi Adler-Olsen: A Q-ügyosztály esetei. Eddig 7 részes, mindegyik nagyon izgalmas, alig várom a következőt! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!