Ki mit olvas/olvasott mostanában?
Figyelt kérdés
Én éppen mostanában fejeztem be Holly Blacktől A Kegyetlen herceg c. kötetet. És jelenleg Mo Xiang Tong Xiu "The Heaven's Official Blessing" c. regényét olvasom. Mindegyik nagyon jó. :)2020. máj. 29. 09:03
1/23 anonim válasza:
Deborah Harkness: Az élet könyve
Wilbur Smith: A folyó istene
2/23 anonim válasza:
Robert Jordan: A kardok koronája
Gilgames, agyagtáblák üzenete (Komoróczy Géza)
4/23 anonim válasza:
Bernard Cornwel: Sharpe pusztítása
5/23 Sunshinedoll válasza:
Én legutóbb Péterfy-Novák Évától olvastam az Apád előtt ne vetkőzz c. regényt, előtte meg az Aliast Grace-t Margaret Atwoodtól. Most jelenleg nem olvasok semmit, még nem kezdtem el új könyvet.
6/23 anonim válasza:
Marie Lu - Spirit Animals - Szellemállatok 7. könyv - Az Örökfa
7/23 anonim válasza:
Orvos-Tóth Noémi - Örökölt sors
9/23 anonim válasza:
Vu Cseng-En: Nyugati utazás és Kerstin Gier: Rubinvörös a legutóbbi. A Nyugati utazást most olvasom először, a Rubinvörös pedig újraolvasás.
19/L
10/23 anonim válasza:
A Dresden Files sorozatot olvasom újra, mert nyáron KÉT új könyv is jön, jihhí.
Nemrég kezdtem Warhammer 40k regényeket olvasni, kész vagyok az Eisenhorn és a Ravenor trilógiákkal, most pedig a harmadik Horus Heresy-t fogom lassan befejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!