Milyen könyveket ajánlotok 12-13 éveseknek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 12:55
1/15 anonim válasza:
Harry Potter sorozat; Spirit animals sorozat; Varázskör sorozat; Láthatatlanok - A rontás könyve; Libabőr sorozat; Csukás István: Nyár a szigeten, Keménykalap és Krumpliorr, Vakáció a halott utcában
2/15 anonim válasza:
Azokat tudom mondani, amik nekem tetszettek ennyi idősen.
Petőfi Sándor - Apostol
Petőfi Sándor - A Helység kalapácsa
Kertész Imre - Sorstalanság
Örkény - Egy perces novellák
John Flagnan - A vadonjáró tanítványa
3/15 anonim válasza:
Bartimeus tetralógia
Darren Shan - Vámpír könyvek
Thomas Brezina könyvei
Anthony Horowitz - Alex Rider sorozat
Sherlock Holmes könyvek
4/15 anonim válasza:
Leiner laura összes könyve, Menő csajok klubja, LOL sorozat, Harry Potter, A fiúknak akiket valaha szerettem trilógia, Stand up-egy majdnem normális család, Jane Austen könyvei. Vannak még, de nekem ezek voltak a kkedvenceim.
5/15 anonim válasza:
Leiner Laura könyveit én is ajánlom,a Geek Girls sorozat is nagyon jó.Hűvösvölgyi Suli
6/15 anonim válasza:
Amit nagyon ajanlok az a Kimondhatatlanul. Mindenféle érzelmekről szól, van benne szerelem, fájdalom, düh stb., és az a lényeg, hogy minden érzéshez van egy kis történet lehet sorban olvasni vagy úgy is ahogy az érzelmek jönnek
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem őket
2020. máj. 18. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!