Az szerintetek baj, ha fiúkènt tetszik a Szent Johanna Gimi című könyvsorozat?
Nem baj. Én is szerettem anno, jókat szórakoztam rajta.
20/F
Igen, nekem is a diákcsínyek miatt tetszik nagyon
Ami negatívum, az, hogy van pár karakter, akikből tövv mindent ki lehetett volna hozni(bár meg csak a 4.könyvnél tartok)
És a Reni-Cortez szál úgy, ahogy van erőltett, engem különösebben nem érdekel, hogy összejönnek e, nem ezért olvasom, de csak azert remélem, hogy igen, mert hátha akkor Renáta már kevésbé lesz szánalmas(a csaj néha az agyamra megy, komolyan ennyit nem lehet szenvedni, ehhez má tehetség kell).
Sokan lenézik azt, hogy én például tinédzser lányként zombis meg hasonló tyutyutyú lövöldékkel játszom, vagy ha éppen egy fiú "lányos" könyvet olvas, de szerintem ez teljesen normális. Senki nem írja rá z SzJG-re, hogy "lányoknak". Ez egy könyvsorozat, amit olvashat az, akinek tetszik, a nemétől függetlenül. Én pl. szoktam sci-fi-ket olvasni, amik szintén a legtöbb közösség szerint fiúknak írtak. Na má' elnézést! :)
A kérdező kommentjére visszatérve én is azt mondanám, hogy a Reni-Cortez szál túl erőltetett, és magát Cortezt is már kicsit meguntam. Sokkal viccesebbnek tartom Ricsit és Zsoltit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!