Ajánlanátok a Harry Potterhez és a Percy Jacksonhoz hasonló könyveket, könyvsorozatokat?
Jessica Townsend: Nevermoor (még két része jelent meg, de kilenc részesre tervezi Jessica Townsend).
Dávid Ádám: Millennium expressz (ez nem természetfeletti világban játszódik, de szerintem nagyon jó sorozat/trilógia).
A vadonjáró tanítványa.
Könyvsorozat, sajnos még csak az első 5 rész van magyarul, de ennél jobb könyv nincs a világon! Igaz nem túl fantasy könyv, de nem is a rendes életet mutatja be. Aki nem olvassa el ezt annak nincs élete!
Péter Lerangis: A világ hét csodája
Kicsit Percy Jackson stílusú, különleges kepességű gyerekek a főszereplők. 10-12 éves korosztálynak van ajánlva. Én is olvastam, nekem tetszett.
Tudom még ajánlani Richard Paul Evanstól a Michael Vey című sorozatot. Szintén különleges képességű kamaszokról szól, nekem egyik kedvenc sorozaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!