Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy angyalos könyvet szeretnék elkezdeni,viszont még nem nagyon van tapasztalatom ilyen téren. Szerintetek mennyi szereplő az ideális egy könyvben? Mire kell odafigyelni? Stbstb

A másik pedig,hogy utánanéztem már az angyaloknak,de ha róluk is tudnátok írni azt megköszönném.

Esetleg még a bukott angyalok nevei érdekelnének. Köszönöm és bocsánat,hogy sok a kérdésem. :)

2020. máj. 10. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Előszőr irj egy pár oldalas novellát,sajat neveket (vagy biblia,szent könyv) is kitalálhatsz.

Szerintem egy főszereplő szemszögéből ird,3-5 mellékszereplő max.

Egyszerű és követhető legyen.

[link]

Ez a "bukott angyalos,nefilimes",angyalok leszármazottai téma nem tudom mennyire nyerő.

És hol szeretnéd publikálni?

(Wattpad,facebook,kiadó...)

2020. máj. 10. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Ki szeretném majd adatni, ha olyannak érzem.
2020. máj. 10. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:

"...még nem nagyon van tapasztalatom ilyen téren."

Ez is olyan, mint megtanulni járni, beszélni. Előbb kezdd el, utána már van mihez hozzászólni.

"Szerintetek mennyi szereplő az ideális egy könyvben?"

Amennyivel érdemben foglalkozni tudsz. Lehet, hogy a történeted nem kíván többet két-három szereplőnél, de ha az angyalaid évszázadokat töltenek együtt emberekkel, akkor esélyes, ennél kicsit többre lesz szükség. :) Minél több a szereplő, annál több a lehetséges kapcsolat is, ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni.

2020. máj. 10. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!