Miért az év botránykönyve a "Barbibébi"?
Dehogyis :D
Erre gondolok. A metrón folyton látom, és fogalmam sincs, miért olyan nagy szám ez.
Nekem az a botrányos, hogy egyáltalán kiadták ezt a könyvet. Még botrányosabb, hogy agyba-főbe reklámozzák, mintha valami hihetetlenül jó könyv lenne. A legbotrányosabb pedig az, hogy valaki megveszi, és azt mondja rá, tök jó könyv.
A nyelvezete ennél már nehezen lehetne közönségesebb, ráadásul a tiniknek egy olyan rétegét mutatja be, amellyel Magyarországon(vagy akár bárhol) nem igazán találkozhatsz. Én a tartalmát olavstam el, de ennyiből is látszik, hogy az egész egy nagy raáks...
Tök jó könyv! De hát mindenkinek más az ízlése...
Amúgy az van benne, hogy Barbit (aki egy celeb) elüti egy kocsi.Cserbenhagyásos gázolás áldozata. Emlékezet kiesése lesz, és a Siófoki házba megy Krisszel (a meleg barátjával) hogy kiderítsék ki lehetett a gázoló. Visszanézik a lány videoblogjait, amiket már egy ideje mindig készített (A kamerájával megörökítette élete fontos pillanatait, a bulikat, stb...), hogy rájöjjenek, ki a lány rosszakarója.
És talán azért botránykönyv, mert néhol elég durva részek vannak benne, meg a csaj is olyan botrányos, meg ilyenek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!