Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért az év botránykönyve a...

Miért az év botránykönyve a "Barbibébi"?

Figyelt kérdés
Nem tudom miről szól (nem is fogom megvenni), de a metrók ablakain folyton ezt látom, hogy az év botránykönyve... mi van benne, ami annyira botrányos? :S Tudja valaki?
2010. júl. 27. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivan? Ilyet még sosem láttam sehol sem; nem Babi nénire gondolsz?
2010. júl. 27. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Dehogyis :D

[link]

Erre gondolok. A metrón folyton látom, és fogalmam sincs, miért olyan nagy szám ez.

2010. júl. 27. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az a botrányos, hogy egyáltalán kiadták ezt a könyvet. Még botrányosabb, hogy agyba-főbe reklámozzák, mintha valami hihetetlenül jó könyv lenne. A legbotrányosabb pedig az, hogy valaki megveszi, és azt mondja rá, tök jó könyv.

A nyelvezete ennél már nehezen lehetne közönségesebb, ráadásul a tiniknek egy olyan rétegét mutatja be, amellyel Magyarországon(vagy akár bárhol) nem igazán találkozhatsz. Én a tartalmát olavstam el, de ennyiből is látszik, hogy az egész egy nagy raáks...

2010. júl. 27. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, én vidéki vagyok, nincs metró, de amúgy sem hallottam róla sehol sem... [link] :D

első

2010. júl. 27. 20:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Második: Gondoltam, hogy valami ilyen stílusú. :/ Köszi az infót!
2010. júl. 27. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Tök jó könyv! De hát mindenkinek más az ízlése...

Amúgy az van benne, hogy Barbit (aki egy celeb) elüti egy kocsi.Cserbenhagyásos gázolás áldozata. Emlékezet kiesése lesz, és a Siófoki házba megy Krisszel (a meleg barátjával) hogy kiderítsék ki lehetett a gázoló. Visszanézik a lány videoblogjait, amiket már egy ideje mindig készített (A kamerájával megörökítette élete fontos pillanatait, a bulikat, stb...), hogy rájöjjenek, ki a lány rosszakarója.

És talán azért botránykönyv, mert néhol elég durva részek vannak benne, meg a csaj is olyan botrányos, meg ilyenek... :)

2011. máj. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!