Louisa May Alcott, Kisasszonyok? SPOILER
Figyelt kérdés
Szóval úgy hallottam ebben a könyvben meghal Beth, de én vagy nagyon nem jót olvastam, vagy átugrottam rajta, mert az enyémben happy end van. Tényleg meghal vagy csak átvertek?2020. ápr. 19. 18:10
1/3 anonim válasza:
Én a filmet nézve csodálkoztam, de az tovább megy, a folytatással együtt van, aztán a másik feldolgozas, amit láttam, szintén ilyen volt. Szóval a következő részben hal meg.
2/3 anonim válasza:
Amit én néztem film (Timothée Chalamet is szerepel benne, így azért tudod melyik film talán amúgy 2019 es), abban Beth meghal a vége felé
3/3 anonim válasza:
Beth a Jó feleségekben hal meg. A Kisasszonyoknak, bár ezt nem sokan tudják, négy része van:
Kisasszonyok
Jó feleségek
Fiatalurak
Jo fiai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!