Hozhatok létre könyvnek facebook oldalt?
Igen,DE minek?
-magyar iró tilos
-kihülési idő (megjelenés+6 hónap)....
Használd a keresőt:olvasnijó,könyvindex,Könvindex 2.0,könyvek pdf formátumban,legális ebookok...
Amúgy, attól is függ, hogy saját szerzemény e vagy nem.
Nekem például, amikor kiadták a könyvemet, javasolták, hogy csináljak egy Facebook oldalt a könyvemnek, ahol feltüntetem, hogy hol lesz a könyvbemutató, megosztok képet a könyvbemutatóról, stb.
Vagy online szeretnél könyvet írni? Van pár ismerősöm, akik online írnak regényt egy blogban, de Facebook-on se rossz megoldás - mondjuk kevesebb emberhez jut el, ha nem fizetsz érte, de így is eljut azért az emberekhez (Követi az oldalad egy ismerősöd, aki belájkolja az egyik kiírásod, így az ő ismerősei is látják, hogy lájkolt egy nyilvános tartalmat).
Ha a könyv nem a saját alkotásod, akkor pedig egyetértek az előttem szólóval.
saját szellemi terméke
(bocsánat véletlenül túl korán nyomtam rá a "Válasz elküldése" gombra. Nem megy ma nekem a Gyakori kérdések honlap használata. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!