Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vannak itt könyvírók?

Vannak itt könyvírók?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ha van, aki könyvet ír, akkor annak van egy ajánlatom! Az oldalamon elhelyezem a linkjét, cserébe ő is az enyémet, és folyamatos kritizálással segítjük egymást!
2010. júl. 27. 16:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

van blogom, de az nem irodalmi alkotásnak, hanem csak lélekkonténer...privátban linkelem.

'utolsó' [vagyis már utolsó előtti]

2010. júl. 30. 17:45
 12/22 M@x ***** válasza:

Hát, nem könyvíró vagyok, hanem úgy kezdődött, hogy álmodtam valamit azt megírtam Word-be és utána kedvem volt folytatni és a fél oldalas álomból (mármint esti álom) lett egy 7 oldalas story. www.super.sokoldal.hu ezen az oldalon kattints az "Avatar írása" oldalra.

És...jó olvasást! Ne feledd el: Érdekes lesz!

2010. aug. 1. 09:56
 13/22 M@x ***** válasza:
a www.super2.sokoldal.hu nevű oldalon fent van a 2. rész és a 3. rész eleje!
2010. aug. 1. 10:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Én gyermekkorom óta írok, jóformán ez az életem, és nem is tudnék létezni nélküle... Mindig, ha szabad időm van, mindig a könyvemen gondolkozom. Mindent próbálok tökéletesíteni, mindenben próbálom tökéletessé tenni azt az életet, ami a fejemben van. Az írás és a család nekem minden. Van blogom, de szintén elhanyagolt. Novellám jelent meg irodalmi folyóiratnál. De kíváncsi vagyok arra, amit írsz, és szívesen kommentálom :)
2010. aug. 1. 18:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Én éppen regényt írok. Az enyém enyhén misztikus, csak éppen annyira, hogy egy másik világban játszódik, egy másik korban. De nem ez a fő eleme. Inkább az emberi jellem fejlődésére, a barátságra szerelemre, ilyenekre tettem a hangsúlyt :) Nem sokára kész :) Már csak olyan 100 oldal hiányzik :)
2010. aug. 1. 23:11
 16/22 M@x ***** válasza:
hát az enyém totál fantasy! Kivéve a 4 főszereplő meg a helyszínek!
2010. aug. 2. 08:11
 17/22 M@x ***** válasza:
kérlek értékeljétek a mesém részeit (amennyit el tudtatok olvasni)
2010. aug. 2. 08:12
 18/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hogy megszaporodtak a válaszok pár nap alatt! Várom még a hozzászólásokat!

Amúgy az oldalam elköltözött, de a tartalom ugyan az. Azért belinkelem! ha nagyon béna, akkor is írjátok meg az üzenőfalba, mert ki szeretném javítani a hibáimat!:I

www.qwert-fantasy.blogspot.com

2010. aug. 2. 15:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Tetszik a bemutatkozód! :D
2010. aug. 2. 18:29
 20/22 A kérdező kommentje:

És a többi? Azt nem olvastad el?:D

és nem láttam ismeretlen kommentet...:)

Lécci, ha van időd...

Ha pocsék, még akkor is, legalább pár szóban, hogy miért...:))

2010. aug. 3. 16:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!