Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vannak itt könyvírók?

Vannak itt könyvírók?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ha van, aki könyvet ír, akkor annak van egy ajánlatom! Az oldalamon elhelyezem a linkjét, cserébe ő is az enyémet, és folyamatos kritizálással segítjük egymást!
2010. júl. 27. 16:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hát én írok egy könyvet. Csak még nincs oldalam, de lehet hogy összehozatok egyet öcsémmel. Én nem nagyon értek hozzá. Te milyen témában írsz?
2010. júl. 27. 19:33
 2/22 anonim ***** válasza:
Szia! Egy regényt megírtam már, és most tervezem a folytatását. Nekem blogom van, de oda szívesen kiteszem a te oldaladat az ajánlóba - már ha gondolod.
2010. júl. 27. 20:21
 3/22 A kérdező kommentje:

Hát... olyan fantasy-misztikus:)

És te?

A második hozzászólóhoz: megadnád a címét?:) szivesen körbenéznék

2010. júl. 28. 11:18
 4/22 anonim ***** válasza:
Én is írok önyvet, de nincs oldalam így csak annyit mondok, hogy: Sok szerencsét! (:
2010. júl. 28. 12:28
 5/22 A kérdező kommentje:
Várok további válaszokat is:))
2010. júl. 28. 21:03
 6/22 anonim ***** válasza:

Első vok. Én is olyan témában írok.:) gondolom ez most a felkapott, de nem vámpírosat.

A Te oldaladat belinkeled? kíváncsi vagyok. Ha gondolod majd küldhetek pár részletet az enyémből.:)

2010. júl. 28. 21:52
 7/22 A kérdező kommentje:

Hát... belinkelhetem, de akkor mindenféleképpen írj róla kritikát. A helyesírással és a kevés névelővel légyszi ne foglalkozz, hanem a többivel. tartalom, szóhasználat, stb.

A chatbe írj nyugodtan, ok?:) Bal oldalt megtalálod

www.makiwara.gportal.hu

Ha írsz kritikát, én is irok a tiedről:))

2010. júl. 29. 12:23
 8/22 anonim ***** válasza:
potenciális író jelen, bár csak "mellékállásnak" tervezem. divattervezőnek tanulok. L/17
2010. júl. 29. 20:04
 9/22 A kérdező kommentje:
Van blogod? (utolsóhoz)
2010. júl. 29. 20:19
 10/22 anonim ***** válasza:
Én is irogatok... blogom az elég régi, és elhanyagolt.
2010. júl. 30. 17:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!