Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek lesz 5. könyve a...

Szerintetek lesz 5. könyve a Twilight -sagának?

Figyelt kérdés

Most nem azért ,de azt hallottam,hogy a Harry Potter is nem tudom hány könyvnek indult aztán több lett.

Én nagyon bízom benne,hogy még lesz könyv!

Előre is köszi a válaszokat!

23N

2010. júl. 27. 13:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem sem ő törte össze Jacobot,hanem egy pasi.Na mindedj ahogy mondod utolsó válaszoló:Steph nagyon jó írónő:)
2010. júl. 27. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem max a Midnight Sun lesz, de az se biztos, mert abbahagyta az írónő, és úgy tűnik, hogy nem is folytatja. Legalábbis nem hallottam új infót. Egyébként el lehet olvasni a neten, ami már megvan belőle.. De az ilyen idióták miatt, akik ezt ellopták és világgá kürtölték hagyta abba Steph a könyvet, szóval én személy szerint inkább vártam volna a könyvre..
2010. júl. 27. 23:02
 13/17 biahh ***** válasza:

Lesz!!! Nekem megven már és baromi jó az egész...

Igazából az 5. rész az első csak Edward szemszögből. És lesz még 6. 7. 8. mind edward szemszögből. Magyarul leírja sz egész storyt edward részéről. Az meg még nem dőlt el, hogy lesz-e a történetnek folytatása, de eggyesek akarnak.

2010. júl. 28. 16:46
 14/17 biahh ***** válasza:
Egyábbként már befejezte Steph a Midnight sun-t.Pár hónap és kiadják Amerikában...
2010. júl. 28. 16:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Na az jó!Szerintem is baro*mság volt ellopkodni a történetet.

Köszi a válaszokat!

2010. júl. 28. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó lenne:)
2010. aug. 4. 19:16
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

A hp- nak mindig is 7 rész volt tervezve. Ha jól emlékszem az első vagy a második könyv borítóján rá is van írva, hogy a "7 részesre tervezett mű folytatása..." ( Akkor a 2. ra van ráírva... :) )

És sztem lesz. Lehet, sőt, biztos hogy le fogtok pfujolni a kijelentésemért:

Meyer annyira amatőr, hogy biztos ki fog még adatni egy újabb könyvet. Én olvastam az első 3 részt... Az első kettő még elment de a harmadik... nem írónak született ez a nő...

2010. aug. 4. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!