Az ismertetett nézőpontomról mit gondolsz az olvasás/könyvek terén?
Olvasás terén számomra az nem igazán elképzelhető, hogy szórakozás szempontjából üljek le és ragadjak könyvet a kezembe. A könyvekben én elsősorban a megszerzendő ismereteket keresem és nem a szórakoztató jellege miatt olvasok, igazán nem is tudok élvezni egy könyvet vagy az abban leírt történetet, ez nem jelenti azt, hogy nem olvasok, éppen ellenkezőleg. Szakmai, gazdasági, történelmi,pszichológiával kapcsolatos könyveket szoktam olvasni és nekem ilyen elvárásaim is vannak egy könyvvel kapcsolatosan, hogy ilyen értékeket adjon át számomra, tehát az életben megfogható és jelenlévő dolgokra hívja fel a figyelmemet és olyan információkat kapjak, amit az én saját életemben is tudok hasznosítani és evvel könnyíteni és jobbítani azt.
Volt olyan, hogy furán néztek rám emiatt egy beszélgetés során, tényleg az lenne?
Amennyiben szórakozni akarok akkor megnézek egy filmet vagy sorozatot vagy bármi ilyesmi, de nekem a könyv azt jelenti, amit leírtam az előbb és nem tud más funkciót betölteni nálam.
Elég szomorú, ha az olvasás nem szórakoztat téged.
Dicséretes komoly dolgokat (is) olvasni, de kijelenteni, hogy semmi más sem élvezhető, az elég meredek.
Kissé sznobnak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!