Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az ismertetett nézőpontomról...

Az ismertetett nézőpontomról mit gondolsz az olvasás/könyvek terén?

Figyelt kérdés

Olvasás terén számomra az nem igazán elképzelhető, hogy szórakozás szempontjából üljek le és ragadjak könyvet a kezembe. A könyvekben én elsősorban a megszerzendő ismereteket keresem és nem a szórakoztató jellege miatt olvasok, igazán nem is tudok élvezni egy könyvet vagy az abban leírt történetet, ez nem jelenti azt, hogy nem olvasok, éppen ellenkezőleg. Szakmai, gazdasági, történelmi,pszichológiával kapcsolatos könyveket szoktam olvasni és nekem ilyen elvárásaim is vannak egy könyvvel kapcsolatosan, hogy ilyen értékeket adjon át számomra, tehát az életben megfogható és jelenlévő dolgokra hívja fel a figyelmemet és olyan információkat kapjak, amit az én saját életemben is tudok hasznosítani és evvel könnyíteni és jobbítani azt.

Volt olyan, hogy furán néztek rám emiatt egy beszélgetés során, tényleg az lenne?

Amennyiben szórakozni akarok akkor megnézek egy filmet vagy sorozatot vagy bármi ilyesmi, de nekem a könyv azt jelenti, amit leírtam az előbb és nem tud más funkciót betölteni nálam.

2020. ápr. 14. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Elég szomorú, ha az olvasás nem szórakoztat téged.

Dicséretes komoly dolgokat (is) olvasni, de kijelenteni, hogy semmi más sem élvezhető, az elég meredek.

Kissé sznobnak tűnsz.

2020. ápr. 14. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd? Hogy kapcsolódik ide a sznobság?
2020. ápr. 14. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Csak azt árulja el rólad, hogy fantáziátlan pö.cs vagy. Semmi gond nincs ezzel se, de én sajnállak.
2020. ápr. 15. 06:18
 4/6 A kérdező kommentje:

A hozzászólásodból sugárzik az agyhalottságod, ezen még a könyvek sem tudnak segíteni.

[link]

2020. ápr. 15. 07:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Magam részéről nem értek egyet, engem még az is szórakoztat, ha ismeretszerzés céljából olvasok. Például szeretem az állatvilágot, és ha megnézek egy természetfilmet, gyakran rákeresek a benne bemutatott állatokra, rajtuk keresztül eljutok rokon fajaikra vagy kihalt őseikre, és akár órákig böngészgetek; miközben a való életben nem foglalkozom biológiával, egyszerűen a puszta kíváncsiság vezérel.
2020. ápr. 15. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj, de kinek mi
2020. ápr. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!