Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek George R R...

Mi a véleményetek George R R Martin: Tűz és jég dala sorozatáról? Mikor olvastátok?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 13. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár éve olvastam, talán 6-7. Egyike volt azoknak a könyveknek, amit nem igen tudtam letenni:D Teljesen magával ragadott a világ és a karakterek. Remélem egyszer befejezi végre, bár a tv sorozat utolsó pár évada eléggé rossz szájízt hagyott bennem, jól jönne hozzá valami man in black féle memória törlés...
2020. ápr. 13. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyolc éve olvastam utoljára minden könyvet, de időnként újra elolvasok bizonyos fejezeteket.

Nekem meghatározó élmény volt, előtte nem olvastam még igazán fantasyt.

Azóta már több művet is olvastam a műfajban, de nálam Martin fantasyja maradt a legösszetettebb történet a legjobban felépített világgal.

Egyedül azt sajnálom, hogy nem ír gyorsabban, pedig az ő történeteit a végtelenségig tudnám olvasni.

2020. ápr. 13. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első 3 könyvet még olyan 15 éve olvastam, még jóval mielőtt megjelent volna a sorozat. Akkoriban imádtam, olyan érzésem volt, mintha egy nagyon különleges dolognak lettem volna részese. Sajnos a sorozat megjelenésével jött az olcsó hype, és mindenki Tűz és jég "fan" és "connoisseur" lett, anélkül hogy egy betűt is olvasott volna. Ezzel sajnos el is ment a kedvem a könyvektől.
2020. ápr. 13. 15:10
 4/6 anonim válasza:
71%
Nagy élmény volt a könyvsorozat eleje. Martin fantasztikusan tud atmoszférát teremteni, és jellemeket kibontani. A történet is izgalmas. De az indokolatlan, horrorisztikus brutalitástól, amit a feszültségkeltéshez alkalmaz, megundorodtam a könyvtől, és letettem. Valószínűleg soha nem fogom elolvasni.
2020. ápr. 17. 00:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. ápr. 17. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
13-14 éves koromban olvastam, ha jól emlékszem, teljesen magával ragadott, nem bírtam letenni. Mostanában tervezek egy újraolvasást
2020. ápr. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!