Valahol fent van az interneten a vámpírnaplók 4. -ik része a sotét szovetség? (a konyvre gondolok)
Figyelt kérdés
már kerestem de sehol sem találtam2010. júl. 26. 18:55
1/8 A kérdező kommentje:
nagyon fontos lenne
2010. júl. 26. 19:06
2/8 A kérdező kommentje:
kalózfordítás is megfelel
2010. júl. 27. 09:56
3/8 anonim válasza:
Inkább várj a könyvre, mert az lesz az igazi. Max kalóz fordítással tudod letölteni szerintem.
Google..
4/8 anonim válasza:
Nekem megvan... Elküldjem? Írj privátban!
5/8 A kérdező kommentje:
igen,légyszíves kuld el...:):)
2010. aug. 12. 20:18
6/8 anonim válasza:
Légyszike elküldenéd nekem is valamelyikőtök.Most nem adom meg az e-mail címem csak később.Tudjátok milyen sok idióta lehet itt.
7/8 anonim válasza:
Tudjátok mit inkább majd priviben küldjétek.Légyszike
Ugye magyar.
8/8 anonim válasza:
08-10 16:30-as vagyok.
Bocsánat, hogy nem válaszoltam a mail-ekre, de nem volt időm, csak futólag néztem meg...
Az az igazság, hogy nem rég vettem észre, hogy nekem is csak angolul van meg. Persze a file neve magyarul volt, s ismerőstől kaptam, tehát megbíztam benne, hogy magyar lesz. Nem az. Bocsánatot kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!