Melyik szépen megírt könyv a kedvencetek?
Olyan könyveket keresek amik nagyon szépen vannak megírva, gördülékenyek a mondatok, választékos a szóhasználat, és egyszerűen azt mondjátok rá; ez gyönyörű.
Azért szeretnék legfőképpen ilyet olvasni, mert könyvet írok (nem kiadónak, csak úgy magamnak :)) és néha elakadok a történések megfogalmazásában, vagy reakciók megfelelő kifejezésében, szóval na.. Értitek.
Az olvasás sokat segít, fejleszt az íráson, de jelenleg nincs semmi amit elszeretnék olvasni.. Előre is köszi :D
Írj, írj, írj. Gyakorlás és menni fog.
Illetve olvass is
Nekem egyik kedvencem Libba Bray Rettentő gyönyörűség trilógia, szerintem nagyon szép könyv. A harry pottert gondolom nem kell mondani 🙂
Julie Kagawa is viszonylag szép, fordulatos sorozatot írt. Hmm.. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Linn Ullmann - Áldott gyermek
Erre a könyvre egyszerűen nincs más szavam, minthogy GYÖNYÖRŰ. Imádom az írónő stílusát, nagyon szépen, gördülékenyen, olvasmányosan fogalmaz, másfél nap alatt bedaráltam a könyvét.
Én Márqueztől szeretem nagyon A szerelem kolera idejént. Egyszerűen csak folyik az íróból a szó, de nagyon gyönyörűen (mondjuk a fordításnak is van ebben szerepe).
Meg hát Kosztolányi.
milyen a szépen megírt könyv? cirkalmasak a betűk?
jöttök külföldi írókkal, akkor talán a fordítókat is meg kéne említeni, vagy eredetiben olvastátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!