Borsa Brown- Az arab sorazatát olvasta valaki? Milyen a könyv? Érdemes elolvasni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 20:39
1/11 anonim válasza:
Könyvtáros vagyok. Az Arab sorozatot imádják az olvasók, folyton előjegyzés van a könyvekre. Keresztanyukámnak is tetszett. Én nem olvastam.
Borsa Brown többi műve is nagyon kelendő az olvasók körében.
2/11 anonim válasza:
A könyvtárba ahova járok látszik a könyveken hogy rongyosra olvasták őket ebből kiindulva sokaknak tetszik.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 PDF formátumban vagy simán?
2020. febr. 21. 16:34
5/11 A kérdező kommentje:
Valakinek nincs meg PDF-ben?
2020. febr. 21. 16:34
6/11 Timici_timicike válasza:
Én mind az 5 részt a netről töltöttem le ingyen, fent vannak csak meg kell keresni a googlebe.
A világ legjobb írónője.Az összes könyvét imádtam.
7/11 Timici_timicike válasza:
A maffia sorozata is megtalálható ingyenesen.
8/11 anonim válasza:
Szokásos tucatrománc nyakon öntve egy rakás rasszista sztereotípiával. Az írónő nagyjából annyit tud az arab kultúráról, amit pár hasonló ponyvából összeszedett. Persze van, akinek erre van igénye.
9/11 anonim válasza:
Tegnap fejeztem be az utolsó kötetet. Csak azért olvastam el, mert hülye fejjel megvettem minden (vmi akcióban az 5 könyv 10.000ft alatt volt)
Ennyire sz*r, ponyva, giccses, kiszámíthato valamit rég nem olvastam. Tuti, h többet nem kerül le a könyvespolcrol... Bár, könnyen és gyorsan olvasható. 1 hét karantén alatt a 3-5 könyveket Siman elolvastam.
10/11 anonim válasza:
#10 még jól jöhetnek, ha megint beindul a tömeges vécépapír-felvásárlás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!