Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Másnak is ekkora csalódás...

Másnak is ekkora csalódás volt a Breaking Dawn?

Figyelt kérdés

Ebben a pillanatban fejeztem be a könyvet, és ahogy befejeztem, legszívesebben kidobtam volna az ablakon. Egész végig arra vártam, hogy na majd lesz egy jó nagy csata Cullenék és a Volturi közt, erre csak így "rábeszéléssel" meggyőzik őket. Hát komolyan mondom...

Az egyetlen jó momentuma a könyvnek a szülés volt számomra, ott legalább volt jó feszültség, akció, minden...

De a vége... Marha nagyot csalódtam az írónőben! Az első 3 könyv tetszett, de ez az utolsó...pff...kiábrándító!

2010. júl. 23. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Nekem az első könyv is csalódás volt, annyira beharangozták, és miután elolvastam, hááááát. Kb. mindent tudtam, hogy mi fog történni, nagyon kiszámítható volt.
2010. júl. 23. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Én is számítottam valami kemény bunyóra,így egy kicsit rosszul jött ki a könyv,am nekem tetszett.
2010. júl. 23. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is nagy csalódás volt a könyv. Egyszerűen 700+ oldalon keresztül SEMMI... és ezért még kiadtam 5000 forintot! Már megbántam... nem ér még 2000-ret se a könyv... csak elpazarolták rá a drága papírt:D
2010. júl. 23. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem csalódtam a BD-ben! Én a New Moon-nal voltam így... Na az tényleg szar könyv volt, de a BD nem volt olyan rossz. Középkategóriában elmegy! Amúgy én nem mondanám semminek a könyvet, mert az NM volt az igazi semmi... belegondolni is szörnyűűűű, na mindegy ez az én véleményem

és a Jake szemszög kifejezetten tetszett, főleg amikor Rosalie-vel kekeckedtek!:D Halálra röhögtem magam!:D

16/F

2010. júl. 23. 22:41
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

Igaz hogy kicsit feltúrbózhatta volna a végét valami akcióval, de összességében nekem ez a kedvenc részem. Szerintem sok izgalmas dolog történt benne addig is, már akinek izgalmas tud lenni a végre várt esküvő, nászút, szülés, átváltozás...

A jake-es részt szívesen hanyagoltam volna mondjuk, nekem nem jött be annyira. De egészében véve szerintem jó lett.

Aki fentebb említette hogy nem érte meg megvenni, adja el:) Ha egyszer volt olvasva még tiszta jó állapotban kell legyen, szóval 4000-et biztos kapsz érte:p

2010. júl. 24. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Breaking Dawnhoz még nem volt szerencsém, de már az Eclipse is egy nagy csalódás volt. Voltak benne jó jelenetek, amin mosolyogtam, de egyrészt meggyűlöltem Bellát, másrészt tökugyanarról szólt, mint a Twilight meg a New Moon (Twilight:Bellát meg akarják ölni egy vámpír, New Moon: Bellát meg akarja ölni egy vámpír (Victoria), Eclipse: Bellát meg akarja ölni egy vámpír (Victoria). Pffffff.
2010. júl. 24. 14:13
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem ez a kedvenc részem... és télleg a 2. az nagyonunalmas volt nem szólt másról csak a szerelésről.. pfff a 2. nagyon nem teccett. de én még olvasnél újabb és újabb részeket belőle ha lenne. ami nem lesz:D
2010. júl. 24. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett de én tudtam miről fog szólni és így nem volt valami nagyszám . És egy kicsit szerintem uncsi is volt mert az egész könyv a gyerekről szól meg Jacobról és ez nekem annyira nem jött be.
2010. júl. 24. 16:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Én a Breaking Dawn-t meguntam. Komolyan. Unalmas volt. De nem is csak az, hogy unalmas, még sz*r is. Mármint volt benne egy-két jó jelenet, de kifejezetten sz*rok is. Ott nálam elszakadt a hegedűhúr, amikor kiderült Bella "különleges képessége", meg hogy megszakítja a vadászatát, és akkor mindenki elkerekedett szemmel "ez lehetetleeeeeen", meg hogy "ilyet senki sem csinált méééééég :-O"...ez az egész annyira szokásos, tipikus. Az első három elment, de azért nem valami nagy durranás, na de ez a negyedik már sok...
2010. júl. 25. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Én még nem olvastam ki az egészet, mert régebben a telefonomon kezdtem el, csak eltévedtem benne, és gondoltam mindegy majd ha meg lesz a könyv akkor elolvasom. Már több mint a fele megvolt. Most épp mást olvasok, de azt még talán ma befejezem, és újra elkezdem olvasni a Breaking Downt. de igazából még így a felénél tartva is azt mondom, hogy nekem az eclipse volt az örök kedvenc, és az is merad.

Egyébként az egyik előttem lévőhöz hozzászólva, szerintem a New Moon is jó volt, csak nem kell a filmhez kötni. A film és a könyv rohadtul nem ugyan az. A film nem adja meg azt a nagyszerű élményt.. Utálom, hogy az összes ember fejében, ha valaki kimondja hogy Edward, Robert jut eszébe.. Roberttel semmi bajom, és a filmet is imádom, de a Twilight könyv NEM azonos a filmmel. A könyv ezerszer jobb! A New Moon volt a legroszabb könyv, és ez valahogy egyeseknek egybeolvad a könyvvel, és azt is sz@rnak találják.. pedig nem volt az..

:) 14/L

2010. júl. 27. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!