Tudnátok nekem könyveket ajánlani?
Sok stilust szeretek.Mindent olvastam S.King től,Wass Alberttől,Fabletól.Sokat olvastam Jodi P-től,de szeretem Ken Folletet,Merle-t,szeretem a mentális problénakkal foglalkozó regényeket mint Daniel Keyes-é.Trónok harca is kedvenc...
Bármit ajánlhattok kivéve csöpögős szerelen(kis szerelmi szál nem számit),és kivéve sci-fi.Száraz tényeket felvázoló történelem se érdekel,csak gördülékeny izgalmas formában mint például a Katedrális,vagy az Ártatlan..
Előre is köszi:)
Javaslom:
Octavia E Butler Xenogenezis
Anthony Ryan: Draconis Memoria 1-3
Michael Walden: Esthar
John Scalzi :Vének háborúja
James S. Corey Térség 1-8 sorozat
Neal Shusterman - Az óceán mélyén (Egy skizofrén srácról szól, igaz történet alapján íródott)
A pillangó forradalom - William Butler (Ez egy elég régi, és szerintem alulértékeltkönyv, bár lehet csak az én ízlésem imádja, egy kissrácról szól, aki elmegy valami nyári táborba, ahol a gyerekek egy forradalmat robbantanak ki. Nagyon izgalmas,és érdekes, egy elég jó 60as évek vibe-ja van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!