Miért kell minden wattpados sztorinak ugyan olyannak lennie?
Én sem igazán értem a dolgot. Anno nagy lelkesedéssel regisztráltam az oldalra, mivel én is imádok írni. Azt hittem ez lesz számomra a tökéletes hely, ahol publikálhatom az írásomat, és kaphatok valami építő kiritikát. Nos, nagyon hamar csalódnom kellett.
Elismerem, nem vagyok egy Stephen King, és jócskán van még hova fejlődnöm, de azért amikor a legelső helyen egy általad leírt helyesírási hibától hemzsegő logikátlan sztori szerepelt, az jócskán kiábrándított. Az elkezdett sztorimat írtam még egy darabig, de pár fejezet után szép lassan leléptem. Kb. két év után, nemrégiben tértem vissza, hogy folytassam azt a könyvet, amit anno elkezdtem. Nem tudom miért, de valamiért jobban esik ott írni, mint a gépemen. Ott más regényen dolgozom. Csodákra ugyanakkor már nem számítok Wattpadon, hisz tudom, hogy valószínű a kutya se fogja elolvasni. Ahhoz viszont túlságosan szívemhez nőtt a történet, hogy a kukába dobjam.
Bocsánat a kisregényért, de ezt ki kellett írnom magamból :D
Wattpadon is vannak igényes sztorik ;)
Hát, pont fanfictionból lehet nem fogsz normálisat találni, de vannak szépen megírt könyvek is. Mellesleg ott amatőrök vannak, akik imádnak írni, mi ezzel a baj? Majd egyszer biztos jobbak lesznek.
Szerintem VictoriaStyles9707 jó író nekem a tulajdon meg a psycho a kedvencem de a többi is jó
És még olvastam a véres hullámvasutat ami szerintem jó volt bár már nem annyira emlékszem rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!