L. J Smith Vámpírnaplók címu konyveinek hány része van, és mi a részek címe (magyarul)?
Figyelt kérdés
mert hallotam olyat is hogy a 3-ik résznek harag a címe,és olyat is hogy tombolás így nem tudom melyik a helyes2010. júl. 21. 21:37
1/3 anonim válasza:
1. rész: The Awakening - Ébredés
2. rész: The Struggle - Küzdelem
3. rész: The Fury - Harag
4. rész: The Dark Reunion - Sötét szövetség
5. rész: The Return: Nightfall
6. rész: The Return: Shadow Souls
7. rész: The Return: Midnight
Jelenleg a negyedik könyv kiadására készül a Könyvmolyképző kiadó. Amerikában pedig most adta hírül az írnő, hogy befejezte a 7. részt, a Midnight-ot. :)
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen koszi a választ
2010. júl. 22. 08:20
3/3 anonim válasza:
mar 7 resz van belole:O:O en elosszor azt hjittem h csk 3.A heten meg is vettem mind a 3at es mar a 2. kozepenel jarok.Eleg borsos ara van:-s De nagyon jo!!!!
Eddig 1 konyvet se olvastam szivesen a haziolvasmanyokat olvastam eleinte de az utobbi evekben mar azt sem....de ez nagyon tetszik :X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!