Érdemes elolvasni a Harry Potter könyveket úgy, hogy láttam már a filmeket?
Én is a filmek után olvastam csak a könyveket, és szerintem nagyon megéri elolvasni őket. Sokkal részletesebbek, mint a filmek, jóval több mellékszálról van szó bennük, amik lehet, hogy nem kerültek bele a filmekbe, de mégis kimondottan érdekesek és gyakran szórakoztatók.
Engem személy szerint az sem zavar, ha pl. a színészeket képzelem bele egy jelenetbe, még akkor sem, ha van egy-két eltérés a könyvben és a filmben megjelenített karakter között. Az egyes jelenetek pedig a legtöbb esetben úgyis magukkal ragadnak annyira, hogy nem fogsz nagyon arra figyelni, hogy pontosan hogyan nézett ki egy adott rész a filmben.
Úgyhogy én is csak ajánlani tudom a könyveket, sokkal inkább meg lehet szeretni általuk a történetet és a szereplőket, és tényleg akadnak benne időnként olyan dolgok, amik újdonságok lehetnek azoknak, akik csak a filmeket látták. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!