Ügynökös könyvek?
Szeretnék elolvasni egy könyvet. Csakhogy olyasmi érdekel, amire még én magam sem találtam könyvet.
Szeretem az ilyen nyomozós könyveket, krimit. Most viszont valami olyasmiről szeretnék olvasni, ami felkeltette az érdeklődésem. Egy filmben láttam, hogy egy megoldatlan ügy miatt titkos ügynökök segítségét kérték. Voltak benne faggatások... minden.
Szeretnék többet meg tudni ezekről. Könyv formájában érdekelne valami olyasmi, ami pont ilyennel, munkájukkal kapcsolatos. Nagyon érdekelni kezdett jelszavuk is: ,,Csak semmi mellébeszéd." Szóval ilyen témában, ilyesmibe keresnék könyvet.
Az eddigiek alapján, ahogy nézegettem, nem találtam meg. Az ilyen James Bond-hoz hasonló akármik, illetve amikben felbukkan egy nagy bombázó nő...stb. nem izgatnak.
Konkrétan akarok csak róluk.
Köszönöm előre is válaszokat, könyv címeket, segítséget! :)
Ezeket átnézem, köszönöm szépen! :)
Igen, az ilyen X-aktás dolgok is érdekelnek :) Minden, ami különös, érdekes, bemutatja ezeket az ügynököket, ilyesmik.
Átnéztem, de nem az igazi. Ami közelebb áll már az a CIA.
Ahhoz hasonlót esetleg ajánlanál?
Maga a titkosszolgálat, ügynökök szabályai, felépítése ilyesmik is jöhetnek... Amúgy nem rosszak, még átnézem majd.
Na, ilyesmire gondoltam :)
Ehhez hasonlót esetleg ajánlana valaki, amit nem kellene előjegyezni? :)
Ronald Kessler - CIA
Alex Rider sorozat nagyon jó, tini srác a kém. Volt belőle egy film az "első küldetés" de pont ma láttam ha jól emlékszem a Fox csinál belőle sorozatot :D
Julie Garwoodnak van egy FBI sorozata.
Sziasztok!
Igen az Alex Rider könyv sorozatot én is ajánlom, de a sorozatot már nem. Amúgy Anthony Horowitz irta a könyvet.
Az Első bevetés filmet, és a Holtpont 2015 filmet nézzt meg!
Van egy ifjú James Bond könyv. Az és nagyon jó, izgalmas. Még tinidzser a főhős ( nincsenek benne bombázó lányok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!