Alkonyatról koppintották a Vámpírnaplókat vagy fordítva?
Én is észrevettem jó sok hasonlóságot. Szerintem az Alkonyatról a vámpírnaplókat, mert a legutóbbi részben szó volt az alkonyatról.
>*;
a vámpírnaplók 1991-ben jelent meg az alkonyat meg pár éve.. ezzel el is mondatm mindent.:D
de am az alkonyat írója azt mondta h inspirálta a VD. vagyis ez lefordítva azt jelenti h igen is vett belőle el dolgokat. a twilight könyvben sokszor elmodja h a szája mosolygott de a szemében látta a szoborúságot.( vagy vmi ilyesmi) na ez is eredetileg a VD-be volt szóval ennyit erről:D
VD nem az.ez tuti h a legkorábbiakba tartozik (mert nem tom h mi volt még előtte meg mi nem) de csak kb 15 évvel idősebb a twilightnál.. szóval.
írta vki h a könyv annyira nem jó. énis úgy voltam vele h a könyv annyira nem de az se rossz. de miután elolvastam a 3.at
pfff a 3. az nagyonjó.. olyan a vége.. pff.. szóval azt ajánlom:D ja és sok mindenben eltér egymástól a könyv meg a sorozat remélem a 3. könyv vége nem lesz benne a sorozatban:D nagyon remélem:D
ja és nem mellesleg a 3. VD be van az amit már egyszer ítam h mosolygott de a szeme szomorú volt vagy vmi ilyesmi:D
meg am elég lenne kinyitni a könyvet azzal kezdődik h kiadta ez meg az 1991-ben. nesze nektek nagyokosok:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!