Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen csillagászati, fizikai...

Milyen csillagászati, fizikai könyvet tudtok ajánlani, amely a világegyetem fejlődésével, az idő kérdésével foglalkozik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sem fizikus, sem csillagász sajnos, de nagyon érdekel a téma és sok ismeretterjesztő filmet láttam már erről. Gyerekkorom óta érdekel. Megajándékoznám magam karácsonyra egy ilyen könyvvel. Van egy olyan amiről hallottam, de nem jelent meg magyarul tudtummal (The Five Ages of the Universe by Fred Adams). Hasonló jó lenne. Szeretem a vastag, képekkel illusztrált könyveket is, szóval ez is egy plusz. Tudom, sokat akarok. :)

2019. dec. 21. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hawking: Az idő rövid története
2019. dec. 21. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hawking összes műve
2019. dec. 21. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Már lehet hogy láttad, de Brian Greene nagyon jó ismeretterjesztő sorozatot is készített.

2019. dec. 24. 02:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem konkrétan kozmológia, de érdekelhet:

Craig Wheeler - Kozmikus ​katasztrófák

Isaac Asimov - A ​robbanó Napok (nem regény, tudományos igényű ismeretterjesztő könyv nóvákról, szupernóvákról, a csillagok működéséről, életciklusáról)

[link]

2019. dec. 31. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mind nagyon jó, beszerzem őket. Karácsonyra kaptam Stephen Hawking A Nagy Terv c. könyvét. :)
2020. jan. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!